måndag 18 juni 2007

Actionhjälte?

Karetesova, kan det vara nåt att prova ikväll? Det är lite crouching bebis hidden snuttefilt över det här.
Men så blir man trött av att krypa och försöka finta bort föräldrarna hela tiden också.
Det finns ju så mycket nytt att upptäcka hela tiden. Blomblad som hänger, prylar i bokhyllan och gardiner att dra i. Vi har dock lyckats undvika några större fadäser, deat har väl blivit lite islag här och där när gravitationen har överraskat. Senast igår hördes en rejäl duns inifrån hans säng och då visade det sig att han när han vaknade försökte ställa sig upp, vilket han lyckades med. Men så blev han fintad av nånting och slog bakåt. Det var en min av förvåning mer än av smärta eller rädsla som mötte jourhavande förälder. Man lär så länge man lever.
Det är inte bara kampsport han är bevandrad i, det här verkar vara hans version av nån fängelsescen ifrån en piratfilm.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Han är så fin. :) Hoppas det blir friska barn till nästa vecka, då ringer jag och bokar besök! :)

Angelica sa...

Det ser ut att gå vilt till i sömen, hoppas att han inte träffar någon av er, en häl kan vara så hård när man får den på ögat.

Christian Erlandsson sa...

"Crouching bebis, hidden snuttefilt" - I love it! Hittade den inte på Direct Connect, så nu får det väl bli ett besök på den lokala videobutiken - där måste den väl ändå finnas?

Annars kan även "Sov Hårt 4.0" rekommenderas. Ny på bio nu, har jag hört...

Anonym sa...

Hej hoppas ni haft en skön sommar det har vi haft. Vi har varit ute med husbilen tre veckor. Varit i dalarna och värmland. Jag har jobbat en vecka och Barbrro börjar på måndag. Många kramar till er alla från oss i Valla Ekskogen. Hälsa de andra också.