fredag 30 mars 2007

...och där gick startskottet!

Sådärja!
Efter en morgon med mycket fjärilar i magen satte vi oss på tunnelbanan och åkte iväg till SWS kontor ute i Yeoksam.
Mötet gick bra, vi fick träffa fostermamman och dottern som fortfarande bor hemma. det blev presenter, goda råd och lite tårar.
Nu har vi kört en cykel med mat-sömn-blöja och är inne på det andra varvet. Vi vågade tillomed oss ut på en promenad med David i sele på pappas bröst som var fyllt med stolthet. Efter att först ha tittat sig storögt omkring ett tag så gick underverket ner i strömsparläge medan mamma och pappa handlade lite förnödenheter för kvällen.
Nu sitter vi och luktar mjölkkräks och lyssnar på joller som förhoppningsvis snart går över i sömnsnusningar, men med tanke på tuppluren under shoppingrundan är det nog inte så troligt.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Hurra! Underbar mössa, helt i björnes fotspår :-)
David kommer hem alldeles perfekt i det underbara vårvädret.
Alva ligger här och sover på golvet på jobbet. Vårt nya kontor är hyffsat barnvänligt, men det blir roligare nästa gång om David finns här att leka med också.
Stora kramar från Rundbergarna

Christian Erlandsson sa...

2 av 2 bilder på Anders och David så har den senare "strömsparläge" :-)

Ser härligt ut!

Anonym sa...

Det ser härligt ut & man blir så glad av att se bilderna och läsa era små berättelser.David ser ju ut att trivas finfint i pappas famn! Jag säger som många andra, hör av er och tala om när ni orkar med besök!

Många kramar till er alla fån Zigrid & Per

Anonym sa...

Hej!
Det är helt otroligt vad enkla saker kan trigga starka känslor. En "mat- och sovcykel" och "lukten av mjölkkräks", något som jag har varit med om så många gånger. Men för Er betyder det att nu är ni Föräldrar "på riktigt"!
Har blivit rörd av era bilder och ord tidigare, men nu känns det mycket starkt i hjärtat. Det här är så stort!!! Grattis igen och så skönt att ni äntligen får uppleva detta!
Kram från en känslosam Viktoria

Ingeli sa...

Härligt att höra att det går bra! Perfekt med bärsele, även om jag personligen rekommenderar bärsjal för lite större barn. Har en ni kan få prova när ni kommer hem! Lycka till med hemresan nu, och återigen GRATTIS till en sån underbar liten söt son! :)

Anonym sa...

Meja vill att ni kommer hem till oss så hon får leka med david. Hon och vi längtar efter att träffa er alla. Ring när ni orkar träffa oss. Hoppas flygningen går bra. Utfodrade katterna idag, Dus kom direkt och vågade äta när meja tittade på. Såg ej Sus, som vanligt.

Anonym sa...

Grattis
Välkommen hem till Sverige David
Lycka till allihopa
från oss i Valla och Ekskogen

Anonym sa...

Jag blir så glad för er och sitter här på jobbet om morgonen med tårar i ögonen! Den kommer över mig den där underbara känslan av att få barn äntligen när jag läser om er och ser bilderna. Mirakelbarn! Och så himla söt!

Sara sa...

WOOW! (igen... det ord som hela tiden kommer för mig när jag tittar på era bilder :) Vad ni ser störtsköna ut ihop far och son! saltinkram