torsdag 25 januari 2007

Prylar, prylar...

Det har väl inte satt igång på riktigt än anar vi men det har iallafall skaffats skötbord, bilbarnstol, diverse kläder, och en del möbler. På lördag är det rea på tripp-trapp ute på babyland så då skall det bli en sån också.
Intressant att se när man shoppar babykläder är att det var rätt svårt att hitta en röd tröja utan puffärmar. (nej, det är tveksamt om det hade blivit puffärmar även om det varit en tjej). Men det där började redan när vi i en färgbutik frågade efter barnrumstapeter (i jakt på trädet) och möttes av motfrågan; "Är det en flicka eller pojke?". Vi svarade lite avvaktande att det visste vi inte än varpå expiditen svarade: "Ja då blir det gult!". Vi blev så paffa att vi inte tog oss för att fråga vad det kunde vara i de blåa tapeterna som kunde få en eventuell dotter att bli (gud hjälpe) datavetare eller pilot.
Namnfrågan börjar väl klarna men det är svårt att säga om det är rätt innan vi träffat honom.

1 kommentar:

Anonym sa...

Det blev en tripptrapp för oss också. Det här med färgkodning är en svår fråga. När jag var ute med Nora i vår blåa vagn så mötte jag en fd granne som självklart antog att vi hade en son eftersom vagnen var blå. Samma sak eftersom jag vägrat köpa rosa kläder, så tror alla att hon är en liten kille. Har givit in till den stora massan. Nora får nu mer rosa och röda kläder...